Kom eens overnachten in dit Twente hotel

Heel veel mensen denken bij de Twentse streek aan koeien, veel grasvelden en de geur van mais. Maar, het oosten van het land heeft natuurlijk veel meer te bieden dan dat. In dit artikel gaan we dieper in op de best bewaarde geheimen van Twente, en wat de regio allemaal te bieden heeft voor zowel jong als oud. Grote kans dat je na het lezen van dit artikel niet kan wachten om in de auto te springen en Twente een bezoekje te brengen. Er valt namelijk zo veel te beleven, dat je eigenlijk aan een dagje niet genoeg hebt. Het is dan ook niet zonder reden dat veel mensen een weekend of midweek naar dit Twente hotel komen zodat ze alle tijd hebben om de omgeving te kunnen verkennen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Twentse streek? En zou je wel willen weten welk hotel Twente je kunt boeken tijdens je verblijf? Lees dan zeker nog even verder, wij vertellen je alles wat je moet weten.

Het leukste familiehotel in de Lutte

Bij landgoed en hotel de Wilmersberg ben je helemaal aan het goede adres wanneer je zoekt naar een plek om te overnachten. Dit gezellig hotel beschikt over luxe en modern ingerichte kamers met een prachtig uitzicht. Je bent van alle gemakken voorzien en ook nog vele extra’s. Het hotel beschikt namelijk over tal van leuke en fijne faciliteiten waar je als hotelgast onbeperkt gebruik van mag maken. Denk hierbij aan een tennisbaan, lounge, verwarmd zwembad, Turks stoombad, golfbaan en meer!

Zien we jou binnenkort in Twente?

Lijkt het je wat om het oosten van het land een keer een bezoek te brengen? Waar wacht je dan nog op? Boek vandaag nog een overnachting en dan zien we je graag binnenkort in dit Twentse hotel.

Gerelateerde afbeelding

— juli 19, 2018